Hírek

Hírlevél – 2023 December

Magyar Mérnöki Kamara Geotechnikai Tagozat Hírlevél – 2023. december A Geotechnikai Tagozat Elnöksége az alábbiakban kívánja tájékoztatni a Tagozat tagjait a közelmúlt történéseiről és a közeledő eseményekről. Széchy Károly Emlékülés A következő évi XXIX. Széchy Károly Emlékülés és a kötetlen beszélgetést biztosító XXXII.

Tovább olvasom »

XXIX. Széchy Károly Emlékülés

A Magyar Geotechnikai Egyesület, a Magyar Mérnöki Kamara Geotechnikai Tagozata és a Magyar Tudományos Akadémia Műszaki Tudományok Osztálya közös szervezésben
2024. február 09-én 14 órai kezdettel rendezi a XXIX. Széchy Károly Emlékülést a MTA Széchényi téri székházának Vörösmarty termében.

Tovább olvasom »

Geotechnika Konferencia 2023

Idén 33. alkalommal kerül megrendezésre a Geotechnikai Konferencia. Időpont: 2023. október 9-11. Helszín: Abacus Business Wellness Hotel A konferenciával egy időben és helyen az MMK Geotechnikai Tagozat és a Közlekedési Tagozat tagjainak lehetőségük lesz az éves továbbképzésüket teljesíteni. A továbbképzés

Tovább olvasom »

Szakmai továbbképzés

A BPMK szervezésében 2023. szeptember 13-án geotechnikai és tartószerkezeti szakmai továbbképzés lesz Geotechnikai szerkezetek véges elemes modellezése címmel, melyre az alábbi hirdetményben található módon lehet még jelentkezni! Jelentkezés a BPMK honlapján.

Tovább olvasom »

Diplomadíj Pályázat

A Magyar Mérnöki Kamara Geotechnikai Tagozata diplomapályázatot hirdet az alábbiak szerint:Pályázati kategóriák: Pályázati adatlap a következő linkre kattintva tölthető le.

Tovább olvasom »