Text Size

Üdvözöljük a Magyar Mérnöki Kamara Geotechnikai Tagozatának megújult honlapján.

Az új honlap, amellett hogy a gyorsabb és jobb információáramlást szolgálja, számos új funkcióval is bővült.

Célunk, hogy mindenki számára könnyebben elérhetővé tegyük a rendelkezésre álló, a mindennapi tervezést-és kivitelezést segítő szakmai segédanyagokat, valamint naprakész tájékoztatást nyújtsunk a Tagozatot érintő hírekről, eseményekről.

Negyedévente a tagoknak és az érdeklődöknek egy hírlevelet is szeretnénk kiküldeni, mely az aktuális információkat foglalja össze, így értesülhetnek majd a honlapon történő változásokról is. Ezért megköszönnénk, ha a jobb oldalt lévő menüpontban feliratkoznának a hírlevelünkre.

Kategória: Hírek

Tisztelt Tagtársunk!

Az idei évben az alábbi geotechnikai tagozati szakmai továbbképzésekre lehet még jelentkezni. Tekintettel a Covid helyzetre, minden képzés már csak online lesz megtartva.

  • 2020. november 3.: Geotechnikai és tartószerkezeti tervezői feladatok kapcsolódása az alapozások tervezése során - feladatok, követelmények, együttműködés
  • 2020. november vége – december eleje: Munkatérhatárolások tervezési kérdései (előkészítés alatt)

A képzésekre az alábbi linken keresztül tud jelentkezni (egyelőre csak a november 3-i képzésre) és itt tekintheti meg a programot is LINK

Megjegyezzük, hogy mindkét képzést a Tartószerkezeti Tagozat is elfogadja.

Kategória: Hírek

A Magyar Geotechnikai Egyesület az MMK Geotechnikai Tagozatával együttműködve létrehozta a „Geotechnika Jövőjéért” pályázatot. A pályázat célja támogatás nyújtása olyan szakmai programokon való részvételhez, amely segíti a pályázókat szakmai, tudományos fejlődésükben. A szakmai program lehet bármilyen geotechnikai témájú konferencia, workshop, szimpózium, stb. 

 

Bővebben: Geotechnika Jövőjéért pályázat

Kategória: Hírek

A Magyar Mérnöki Kamara Geotechnikai Tagozata diplomadíj pályázatot hirdet 2019-2020 tanévben készített és sikeresen megvédett geotechnika valamely szakterületén készített diplomamunkákra.

 

Pályázati kiírás

Pályázati űrlap

Kategória: Hírek

Hírlevél

Október 2020
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31